Vriendschap

Het DNA van MiniTree België wordt gevormd door Wouter, Hermien en Koen. Zij runnen samen MiniTree België en hechten hierbij bijzonder veel waarde aan vriendschap, enthousiasme en spontaniteit, verrassen, geven en beleven, gezondheid en duurzaamheid.

Bij MiniTree geloven we in de kracht van vriendschap, geven en beleven. Vriendschap zit in de wortels van ons bedrijf én in onze fruitbomen. Bij ons draait alles om geven en beleven: het verrassen van je vrienden, familie of relaties met een MiniTree, afgestemd op het moment. Maar ook het plukken en eten van de heerlijke vruchten waar onze fruitbomen ieder jaar mee verrassen.

Voor ons is MiniTree hét symbool voor vriendschap!

3.JPG
fiets met mand appels

Thuis in fruitbomen

Het idee voor MiniTree vindt haar oorsprong bij één van Nederlands grootste vruchtboomkwekerijen, Boomkwekerij Fleuren in Baarlo. Jaarlijks worden hier ca. 2,5 miljoen fruitbomen gekweekt voor professionele fruittelers.  Boomkwekerij Fleuren is continu bezig met innovatie en zo werd er samen met een veredelaar in Tsjechië twintig jaar gewerkt aan het optimaliseren van een MiniTree: een boom die niet meer gesnoeid hoeft te worden en resistent is tegen de meeste schimmels. In 2010 was de MiniTree de nieuwste oogappel van Boomkwekerij Fleuren, met als doel hiermee de professionele markt te bedienen.

Corine, de vrouw van Han Fleuren, de huidige eigenaar van Boomkwekerij Fleuren, en Mieke , de zus van Han, vonden deze kleine appelbomen erg leuk voor de consumentenmarkt en zo ontstond het idee om de MiniTree te gaan verkopen aan particulieren. Er werd een webshop ontwikkeld en in november 2010 werd gestart met het online verkopen van MiniTrees in een cadeauverpakking.

2019-Team-verzorging-boomgaard-luisvrij-mest-water-horizontaal.jpg

Verzorg je MiniTree
met liefde...

Een goede verzorging van je MiniTree wordt in het najaar beloond met heerlijk fruit. Wij hebben diverse onderhoudsproducten in ons assortiment, die gebruiksvriendelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan MiniMest, luisvrij of een bloesembeschermer voor in een koud voorjaar. 

Bestel onze verzorgingsproducten

Zakelijk verrassen

Geef een MiniTree en verras je relaties ieder jaar met heerlijk fruit. MiniTree is een compacte en onderhoudsvrije fruitboom, die past in iedere tuin of op ieder balkon. Een gezond en duurzaam geschenk waar je relaties nog jarenlang plezier van beleven; in het voorjaar van de prachtige bloesem en in het najaar van heerlijke vruchten.

Verras je relaties

Joost inovatoren minitree